Funkciók és technikai részletek
Niacin vagy B3-vitamin – vízben oldódó mikroelem, amely számos szervezet reakciójában részt vesz. A niacin változatos és kiegyensúlyozott étrenddel fogyasztható, illetve triptofán aminosavból is előállítható a szervezetben. Az élelmiszerekben a niacin leggazdagabb forrásai a diófélék, a hal, a teljes kiőrlésű ételek, a hüvelyesek, a tej és tejtermékek, a baromfi és a vörös hús. Niacint tartalmazó kapszula – számos fontos hatással van szervezetünkre! A B3-vitamin részt vesz szervezetünk különböző folyamataiban, mivel hozzájárul / szerepet játszik a következőkben: energia felszabadulása az anyagcsere során, az idegrendszer működése, normál pszichológiai működés, az egészséges nyálkahártya fenntartása, az egészséges bőr megőrzése, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. A Bioherba márkájú termék 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, 100 napos rendszeres használatra elegendő, és teljes körű támogatást nyújt szervezetének.